Advies

Professioneel advies op maat

Voor een goed advies bent u bij Colors @ Home Basjes woonwinkel aan het goede adres.

Wij vinden het heel belangrijk om u de juiste producten te adviseren. Niet alle vloeren kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks op uw bestaande vloer gelegd worden en niet alle buitenzonwering kan zo aan uw gevel worden gemonteerd.

Onze monteurs kunnen u door hun jarenlange ervaring adviseren welke vloeren er bij u gelegd kunnen worden en welke ondervloeren daar bij horen. Bij buitenzonwering is het belangrijk dat uw gevel het houdt.Laat u dit door onze monteurs meten en zij geven u aan welk scherm geschikt is.

Medewerkers met ervaring in de showroom

In onze showroom staan verkopers met meer dan 20 jaar ervaring in de woninginrichting. Beide verkopers zijn ook jarenlang monteurs en stoffeerder geweest. Linda is nog steeds degene die bij u alle gordijnen en binnenzonwering opmeet en plaatst.

Door onze jarenlange ervaring als stoffeerders en monteurs kunnen wij u een veel beter advies geven vooral op het technische vlak. Het onderhouden en reinigen van producten vinden wij belangrijk. U wilt toch ook liever een vouwgordijnstof die u kunt wassen in plaats van bijvoorbeeld een prachtig linnen vouwgordijn dat er na 2 jaar er niet meer uit ziet.

Wij zien u graag in onze showroom.

Agenda

Er zijn nog komende agendaitems

Laatste Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsitems