Buiten zonwering

Buitenzonwering is een belangrijk product bij ons in de winkel. Het assortiment in buitenzonwering is groot. De keuze is enorm.

Knikarmschermen. Vanaf 3 meter breed

Om de warmte en de zon te weren hebben wij voor uw terras een grote keuze in knikarmschermen. Deze schermen zijn te leveren vanaf 3 meter breed tot wel 25 meter breed. Indien u gevel niet geschikt is voor een knikarmscherm is een serrezonwering op (aluminium)palen een goed alternatief. Deze schermen kunnen met een grotere uitval geleverd worden dan knikarmschermen.

Screens en rolluiken

Screens en rolluiken zijn ook erg populair als zonwering. Wij zijn select dealer van Sun Circle. Deze firma heeft een ritsscreen van hoge kwaliteit voor de scherpste prijs. Het screen is te leveren met een kleine bovenbak en daardoor toe te passen voor bijna alle ramen.

Rolluiken. Hoge isolatiewaarde. Altijd lekker donker.

Rolluiken zijn bijna een must voor mensen die nachtdienst hebben. Rolluiken hebben een hoge isolatie waarde, zijn lichtdicht en reduceren het geluid van buiten. Doordat rolluiken in verschillende kleuren zijn te leveren hoeven zij bijna niet op te vallen.

Markiezen en uitvalschermen

Ook voor markiezen en uitvalschermen bent u bij ons op het juiste adres. Denkt u eens aan antraciet kleurige markiezen. Markiezen staan zeer decoratief en indien u kiest voor een aluminium frame is het markies bijna onderhoudsvrij.

Alle zonwering kan handmatig en elektrisch bediend worden. De meeste produkten kunnen ook al op zonne energie bediend worden.

Wij ontvangen u graag in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag.

Zonwering nodig?

Op de website www.zonwering-nodig.com kunt u vanuit uw luie stoel allerlei zonwering bekijken. Zo wordt kiezen nog eenvoudiger.

Agenda

Er zijn nog komende agendaitems

Laatste Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsitems