Stoffen & Behang

Bij Colors @ home Basjes vind u een van de grootste collecties gordijnen en behang in de regio.

Gordijnen. Verkoop van vele merken

Gordijnen verkopen wij van verschillende merken en er is een grote keus in in-betweens , vitrages en overgordijnen. Veel gordijnen zijn ook geschikt voor vouwgordijnen die wij laten confectioneren bij ons eigen atelier. Uiteraard komen wij altijd zelf opmeten en kunt u alles door ons laten plaatsen.

Gordijnen kunt u laten hangen op rails maar ook op een decoratieve roede. Deze zijn in vele soorten en materialen te verkrijgen. U kan de gordijnen bv laten confectioneren met ingeslagen ringen voor een wat stoerder geheel.Ook worden gordijnen gemaakt met bv 10cm band of met een brede onderrand in een andere kleur of materiaal. In de winkel hebben wij voorbeelden hangen.

Behang. We hebben meer dan 150 behangboeken.

Met meer dan 150 boeken behang kunt u vrijwel altijd slagen bij Colors @ Home Basjes. Met o.a. de merken Eijffinger, Hooked on Walls, Casamance, Voca en nog veel meer kunt u bij ons terecht voor romantisch, strak, modern, landelijk of klassiek behang.

Totaaladvies in vloer, behang, gordijnen en raamdecoratie

Het leukste van ons vak is om de vloer , gordijnen , behang en de raamdecoratie op elkaar af te stemmen. Onze stylisten in onze winkel staan graag voor u klaar. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen zij u zeker begeleiden om de juiste keuze te maken.

Agenda

Er zijn nog komende agendaitems

Laatste Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsitems