Vloeren

Bij Colors @ Home Basjes woonwinkel kunt u voor bijna alle soorten vloeren terecht.

PVC vloeren. Makkelijk in onderhoud

PVC vloeren zijn zeer in opmars. De PVC vloer is een alternatief van het laminaat maar met veel meer voordelen. Zo is het plak PVC zeer geschikt voor vloerverwarming en koeling. PVC is stroever en slijtvaster dan laminaat en zeer makkelijk in onderhoud. PVC is ook in een kliksysteem te verkrijgen met een hdf ondervloer waaronder kurk geplakt zit. Deze PVC vloer is weer zeer geschikt indien u geen vloerverwarming heeft. De vloer voelt warm aan en het geluid is veel rustiger dan bij laminaat. Ook is er een klik PVC vloer in zijn geheel gemaakt van kunstof , ook weer geschikt voor vloerverwarming maar tevens verhuisbaar.

Laminaat al vanaf € 13,95 per m2

Laminaat is er in alle soorten , maten en prijzen. Voor een laminaat vloer voor bv uw bovenverdieping hoeft u echt niet naar de bouwmarkt. Wij hebben laminaatvloeren vanaf €13,95pm2 tot kwaliteit laminaat van oa Meister en Balterio.

Tapijt en vinyl

Ook voor tapijt en vinyl bent u bij ons op het goede adres.Wist u overigens dat Nico, de eigenaar van Basjes 1 van de beste stoffeerders van Nederland is. Hij heeft de 1e prijs gewonnen bij een wedstrijd georganiseerd door tapijtleveranciers in 2008. Ook met trappen stofferen heeft hij de 2e prijs gewonnen

Agenda

Er zijn nog komende agendaitems

Laatste Nieuws

Er zijn nog geen nieuwsitems